söndag 11 mars 2012

3 månader av kärlek

Helgen började med lugn kväll hos fina mamma och pappa. God middag och alla syskon och Calle följde med.. Mamma bjöd som vanligt på jätte god middag och vi körde hem trötta och nöjda vid 22.
Lördagen skulle egentligen bjuda på Halmstad färd och boom boom room invigning med grabbsen där, men för trött och slut efter veckans migrän så vi stannade i Malmö. Men dagen och kvällen blev jätte mysig ändå! Vi strosa runt i stan och spela på tipset som blivit vår lördags grej :) och sen hem och mös i soffan, sen gick vi till atmosfär och åt! Herregud så gott. Vi bara satt och mös och njöt. Och mitt i middagen kom Calle på att vi faktiskt hade varit ett officiellt par i 3 månader. Lyckliga <3 Sen blev det kaffe på mysiga moccasin.
Idag har vi fixat hemma , tömt i garderober , skåp , städat och donat och haft jätte roligt!! Älskar att umgås med min man. Har så roligt med honom! Inte en minut utan skratt och mys.

I morgon är det Calles stora kväll. Hans tapas kväll inför han projekt. Så i morgon blir det en löp runda i parken. Sen hjälpa min man med allt möjligt!! Och på kvällen få njuta an hans tapas och drinkar på Moccasin! Gött. Stolt över honom han tar tag i sina drömmar och mål..
Ska jag också göra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar